MONOR VÁROSI SPORTCSARNOK

BÉRELHETŐ HELYISÉGEK


 

 

 1. Küzdőtér

  Küzdőtér
  Küzdőtér

  44 x 24 m-es (1056 m2-es) sportparketta burkolattal ellátott tornatér, mely az alábbi sportágaknak biztosít lehetőséget:

  • kosárlabda: szabványoknak megfelelő méretű kosárlabdapálya, 2 db fel- és lehajtható motoros palánkkal,
  • kézilabda: szabványoknak megfelelő méretű kézilabdapálya, rögzített kézilabda kapukkal,
  • futsal: szabványoknak megfelelő méretű kézilabdapálya, rögzített kézilabda kapukkal,
  • röplabda: szabványnak megfelelő röplabdapályával, kivehető hálóállvánnyal,
  • egyéb sportágak: a felmerülő igényeknek megfelelően, teremben űzhető egyéb sportágaknak is igyekszünk majd helyet biztosítani (küzdő sportok, egyéb labdajátékok, tornasportok, stb.)

  A sportágakhoz igény esetén labdát is biztosítunk. Továbbá eredményjelző használata és zenei szolgáltatás is megoldható.

  A küzdőteret egy motoros térelválasztó függönnyel két egyforma 22 x 24 m-es térré lehet osztani. Így ha nincs igény az egész küzdőtérre, csak ez egyik fele is igénybe vehető, illetve párhuzamosan lehet mindkét felét használni.

   

 2. Bemelegítő terem

  A földszinten egy 144 m2 sportparketta burkolattal ellátott terem 3,6 m belmagassággal, mely alkalmas lehet kis létszámú labdajátékok, küzdősportok rendezésére, edzésére, fitnesz órák megtartására.

   

 3. Emeleti terem

  Emeleti terem
  Emeleti terem

  136 m2-es PVC burkolatú helyiség. Az egyik oldalfala a küzdőtérre néz, mely falon nyitható belső ablakok biztosítják a rálátást. A helyiség egyik oldalfala tükörborítással rendelkezik, így alkalmas lehet tánc-, fitnesz-, jógaórák, vagy akár baba-mama torna, nyugdíjas torna tartására.

 

Kiegészítő információk, szolgáltatások

A fenti helyiségek bérlése, használata esetén mosdóval, zuhanyzóval ellátott öltözőket biztosítunk. Csapatok esetén megoldható az egész öltöző egységes bezárása, de egyéni használók esetében, az öltözőkön belül, külön zárható szekrényeket biztosítunk.

Igény esetén bírói, edzői, sportszakági egyeztetéseknek is helyet tudunk biztosítani egy kb. 12 személyes, projektorral felszerelt tárgyalóban.

Közönség által látogatott események alkalmával a földszinten kialakított ruhatár is igénybe vehető.

A küzdőtér és/vagy az emeleti terem használata esetén igénybe vehető az épület alaphangosítása is.

A sportcsarnok használói, bérlői számára a létesítmény saját parkolójában a parkolás ingyenes.